Audiovisuele specialist en vakautoriteit van Noord Nederland
Het begon allemaal in 1993 in de garage van Jelle Heeringa. Als DJ en muziekliefhebber verzorgde Jelle samen met zijn zwager Arie Pander en zijn echtgenoot Jannie drive-in shows tijdens feesten, partijen en bedrijfsfeesten. Jelle verzorgde de apparatuur en trad regelmatig op als DJ. Vanaf 2001 opereerde Jelle Heeringa onder de naam Inferno Stage Utilities. Het team groeide uit tot vijf mensen en was destijds gevestigd in een bedrijfsverzamelgebouw. Door de toenemende vraag naar professionele audiovisuele begeleiding van corporate events maakte het bedrijf een stevige groei door.

Audiovisuele totaaloplossingen
In 2006 betrok Inferno AV het huidige bedrijfspand aan de Zeilmakersstaat in Sneek. De vraag naar audiovisuele begeleiding van corporate events liep met de intrede van de recessie in 2010 terug. Arie Pander besloot een andere koers te gaan varen en stapte uit het bedrijf. Jelle had inmiddels een schat aan ervaring opgedaan en beschikte over zeer veel (product)kennis en besloot daarop in te zetten. Hij verlegde de focus naar het ontwikkelen van audiovisuele totaaloplossingen voor bedrijfsleven, overheid, horeca, kerken en multifunctionele centra.

Watch, listen, compose, deliver
De ambitie van Inferno is audiovisueel kunstenaarschap met de volmaakte compositie van beeld, licht en geluid voor iedere ruimte. De oplossingen van Inferno AV kenmerken zich daarnaast door hun effectiviteit. Geen onnodig dure oplossingen maar concepten met de focus op bedieningsgemak en doelgerichtheid. Het huidige team bestaat uit zes professionals die graag voor iedereen klaar staan. De sfeer is gemoedelijk, servicegericht en professioneel. Inmiddels is Inferno AV uitgegroeid tot dé audiovisuele specialist en vakautoriteit van Noord Nederland.

Jelle Heeringa

wij sponsoren:

Advendo Sneek
Afslag Sneek
Avond 4daagse Sneek
Evangelische Gemeenschap Sneek
Masquerade Theater
Friesland Beweegt
Tennisvereniging LTC NOMI
On Stage Beroepenfeest
Stedelijk Muziekkorps Sneek
WV Snits
ONS Boso
Bissy4Kids