Geluid Previous

Essentra Extrusion

Essentra Extrusion uit Buitenpost is de toonaangevende Nederlandse extrudeur van op maat gemaakte kunststofprofielen. Elk profiel dat het bedrijf verlaat is het resultaat van een prettige en gedegen samenwerking. Inferno Audio Visueel heeft voor Essentra Extrusion de montage en installatie van voorzieningen voor achtergrondmuziek in de entreehal geleverd.

Wat vertrouwelijk is moet vertrouwelijk blijven

De ontvangstruimte is via een open hal verbonden met het kantoor van de verkoopafdeling. De achtergrondmuziek in de ontvangstruimte maskeert  de achtergrondgeluiden van de verkoopafdeling.  Hierdoor kunnen vertrouwelijke gesprekken plaatsvinden zonder dat deze elders letterlijk te verstaan zijn.

Eenvoudige bediening

De centrale apparatuur is uit het zicht en buiten direct handbereik geplaatst. Achter de receptiebalie is een volumeregelaar gemonteerd, vanaf deze plek kan de gastvrouw op eenvoudige wijze controle uitoefenen over het volume in de ontvangstruimte.


Elegante plafondluidspreker

Naast een goede muzikale weergave is het uiterlijk van de luidsprekers in de ontvangsthal belangrijk. Daarom is gekozen voor de Apart Audio CMX20DT plafondluidspreker. De zeer dunne grille met elegant ontwerp kan eenvoudig in elk interieur worden geïntegreerd. De luidsprekers zijn in het schuine systeemplafond gemonteerd.

Project:

Essentra Extrusion

Locatie:

Buitenpost

Functionaliteit:

Installatie voor achtergrondmuziek

Installateur:

Inferno Audio Visueel