Beeld Previous

Het Vierkant Benningbroek

Vorig jaar is het kerkgebouw aan de buitenkant volledig gerenoveerd. Binnen is de kerk voorzien van audio-en beeldvoorzieningen. Naast de diensten wordt de kerk ook voor andere activiteiten beschikbaar gesteld en ook dan wordt er gebruik gemaakt van deze middelen.

Zuilluidsprekers
Spraakverstaanbaarheid wordt beïnvloed door een galm die in een kerk altijd aanwezig is. Belangrijk is om het geluid zo min mogelijk de hoogte in te sturen, maar juist zo veel mogelijk richting de toehoorders. Voor dat doel zijn er zuilluidsprekers geïnstalleerd. Naast een aantal draadloze microfoons is er ook een vaste microfoon beschikbaar.

Plezierige zichtlijnen
De witte muur aan weerszijden van de preekstoel is gekozen voor de projectie van de beeldvoorziening. Deze positie zorgt voor goede en plezierige zichtlijnen. Op het moment dat deze voorzieningen niet gebruikt worden staan ze niet in de weg en zijn ze zelfs ‘onzichtbaar’.

‘Inferno AV komt met creatieve oplossingen’
Dhr. Jan Hania, kerkrentmeester van Protestantse Gemeente Het Vierkant: “We zijn erg blij met deze mooie voorzieningen. De meerwaarde van Inferno AV is voor ons dat ze verstand hebben van de  specifieke problemen die in een kerkgebouw spelen, zoals de akoestiek.  De mensen van Inferno denken echt met je mee en komen met verrassende en creatieve oplossingen. De samenwerking is heel prettig en op onze vragen krijgen we steeds heel vlotte reacties. Wij bevelen Inferno AV van harte aan.”

Project:

Protestantse Gemeente Het Vierkant

Locatie:

Benningbroek

Functionaliteit:

Audio- en beeldvoorzieningen

Installateur:

Inferno Audio Visueel