Geluid Previous

Julius van der Werf Groningen

In de showroom, de shop en magazijn heeft Inferno AV audioapparatuur voor achtergrondmuziek geïnstalleerd. In shop en de showroom is gekozen voor plafondluidsprekers, deze kunnen een grote ruimte bereiken met een evenredige verdeling van de muziek. In het magazijn zijn opbouwspeakers geplaatst.

Centrale bediening

De versterkers, muziekbronnen en audiomixer zijn veilig ingebouwd in een serverrack, waardoor eenvoudige en centrale bediening mogelijk is. Het volume van het magazijn is afzonderlijk te regelen van de shop en de showroom.

De showroom heeft een exclusieve uitstraling, daarom zijn in deze ruimte Apart CMX20DT inbouwluidsprekers geïnstalleerd. De Apart CMX20DT heeft een zeer dunne grille met elegant ontwerp

Julius van der Werf

Tegelgroothandel Julius van der Werf levert tegels voor keukens en badkamers. In de bouwshop voor professionals vinden bedrijven alles wat ze nodig hebben om compleet tegelwerk te leveren. Ook verzorgt Julius van der Werf passende tegelconcepten voor verschillende projecten. Denk aan zwembaden, autogarages, horeca, hotels, vakantieparken en zorginstellingen.

Project:

Julius van der Werf

Locatie:

Groningen

Functionaliteit:

Achtergrondmuziek in showroom, winkel en magazijn

Installateur:

Inferno Audio Visueel