Beeld Previous

MiXL Sneek

Om de vergaderingen en trainingen technisch vlekkeloos te laten verlopen heeft MiXL Inferno Audio Visueel gevraagd mee te denken over de audiovisuele inrichting. MiXL is een flexwerklocatie voor ondernemers en ZZP’ers. Efficiëntie en bedieningsgemak zijn belangrijk voor de doelgroep.

Draadloos presenteren

Het resultaat is een presentatiesysteem per ruimte. Hierbij is rekening gehouden met geringe technische kennis van de gebruikers. Per ruimte kunnen de presentatie- en vergadertechnieken worden gebruikt. Via een USB button kan draadloos worden gepresenteerd op de grote, digitale schermen. Bestanden kunnen draadloos worden gedeeld, wat de interactie tussen deelnemers enorm bevordert. Audio ondersteuning is aanwezig om sprekers te kunnen versterken of video’s kracht bij te zetten. Een narrowcastingsysteem direct bij de entree informeert de gasten over alle mogelijke relevante zaken.

Eigenaar Judith Otto: 'De service van Inferno AV is fantastisch'

Eigenaar Judith Otto is blij met de audiovisuele oplossingen en de dienstverlening van Inferno AV: “Inferno heeft echte aandacht voor je als klant en legt alle mogelijke audiovisuele opties voor met alle voor-en nadelen. Dat doen ze op een heel prettige en vrijblijvende manier. De apparatuur is zeer gebruiksvriendelijk, eigenlijk kan iedereen er mee omgaan en dat is heel prettig. De service van Inferno is fantastisch, de medewerkers zijn zeer vriendelijk en doen er alles aan om de apparatuur zo perfect mogelijk in te stellen.”

Project:

MiXL

Locatie:

Sneek

Functionaliteit:

Geluid, presentatie, vergaderingen en narrowcasting

Installateur:

Inferno Audio Visueel