Geluid Previous

Restaurant Meer van Lenten

Aan de rand van Terherne, ligt Restaurant Meer van Lenten. Bekend om het spectaculaire uitzicht over het Sneekermeer. De perfecte locatie voor een lunch, diner of feest aan het water. Inferno Audio Visueel heeft voor Het Meer van Lenten de montage en installatie van de aanvullende en vernieuwde audiovoorzieningen gerealiseerd.

Multi-zone

Op de zone-mixer van Crown zijn diverse audiobronnen (zoals muziek-pc, mediaspeler en inprikpunt) aangesloten. Via deze mixer kan het juiste volume en de juiste bron gekozen worden en op het gewenste volume voor de diverse ruimten zoals restaurant en/of toilet ingesteld worden. De centrale apparatuur is achter de bar geplaatst zodat het personeel eenvoudig de muziekbron en het volume kan aanpassen.

Neem je favoriete LP mee

De gastvrijheid van Het Meer van Lenten gaat ver. Zo kunnen gasten nu hun favoriete LP meenemen en zelf afspelen op de geplaatste platenspeler. De platenspeler is aangesloten op het lokale inprikpunt in het restaurant. Het volume kan achter de bar afgestemd worden op de ambiance.

 

Project:

Het Meer van Lenten

Locatie:

Terherne

Functionaliteit:

Achtergrondmuziek

Installateur:

Inferno Audio Visueel