Geluid Previous

Optisport Health Club Sneek

Bij Optisport Health Club worden verschillende uitdagende groepslessen gegeven. Betrouwbare en eenvoudig te bedienen apparatuur is belangrijk voor de sportinstructeurs. De Cycleruimte is vorig jaar door Inferno AV up-to-date gemaakt. Reden voor Optisport Health Club om “Zaal 1” ook onder handen te laten nemen.

Maatwerk

Inferno AV heeft een BSS bedieningspaneel in een op maat gemaakte mobiele bedieningszuil gemonteerd. Het bedieningspaneel blijft op deze manier binnen handbereik van de sportinstructeur, de installatie kan eenvoudig en doeltreffend aangestuurd worden.

Voorkom slijtage

De kwetsbare apparatuur is in een beschermde omgeving geplaatst zodat deze niet meer blootstaat aan de invloeden van transpiratievocht. Het risico op slijtage aan de apparatuur neemt aanzienlijk af.

Optisport Health Club

Sneek