Geluid Previous

Zwembad it Rak in Sneek

Het bestaande multizonesysteem is vervangen en verbeterd. Het systeem stuurt geluid in vier verschillende ruimten aan, waaronder de receptie, de kantine, een ruimte met een 25-meterbad en de ruimte voor de groepslessen. De kwetsbare apparatuur is in een beschermde omgeving geplaatst en staat niet meer bloot aan de invloeden van vocht en chloor.

Tablet voorzien van plastic hoes
Het geluid kan centraal in de vier verschillende ruimten bediend worden met een tablet die voorzien is van een plastic hoes. Muziek kan zowel vanuit de Cloud als van een CD-speler aangestuurd worden.

‘We zijn heel blij met deze oplossing’
Fokke Plantinga, hoofd horeca en receptie van Optisport: “We hebben hier natuurlijk te maken met chloor en vochtige lucht, onze apparatuur had daar danig onder te lijden. Daarom zijn we heel blij met deze oplossing. Via het tablet kan elke instructeur de muziek eenvoudig en doeltreffend aansturen. De service van Inferno is fantastisch. In de startfase hadden we korte tijd te maken met wat kinderziektes. Na een simpel telefoontje waren de mensen van Inferno heel snel ter plekke om de zaak op te lossen. Absoluut top!”

Project:

Optisport - Zwembad it Rak

Locatie:

Sneek

Functionaliteit:

multizonesysteem

Installateur:

Inferno Audio Visueel