Landelijke Dag Radio op de Werkvloer

Landelijke Dag Radio op de Werkvloer


Op 2 april is het de Landelijke Dag 'Radio op de Werkvloer'! We willen onze expertise graag aanbieden aan bedrijven die juist nu keihard aan het werk zijn om heel Nederland van brood, groente en fruit en toiletpapier te voorzien.  Bied daarom al die medewerkers die zo enorm hun best doen het plezier van 'Radio op de Werkvloer'!


Liefst 81% van alle mensen vindt werken met muziek leuker,
dan zonder muziek.


Werkend Nederland luistert graag naar de radio op het werk. De eerste mensen die in de ochtend op de zaak komen openen de deur, schakelen de verlichting in, pakken een kop koffie en vervolgens…


Wordt de radio aangezet!


Maar…

  • Hoe vaak komt het voor dat de radio stoort?
  • Hoe vaak staan er verschillende draagbare radio’s door elkaar te loeien?
  • Hoe vaak staat de radio te hard?
  • Of hoe vaak zijn er discussies over welke radiozender aan moet staan?


Dit kan ook anders: laat radio en muziek weer positief meewerken binnen uw bedrijf!


Voorkom overlast van losse radio’s.
Voldoe aan de officiële ARBO geluidsnormen.
En zorg voor een prettige werksfeer voor uw medewerkers.


2 april naar de Landelijke Dag ‘Radio op de Werkvloer’

Inferno Audio Visueel is al jarenlang het vertrouwde adres voor het realiseren van centrale radio systemen, muziek- en omroepinstallaties in de regio Friesland, Groningen en Noord-Holland.


Op donderdag 2 april wilden we graag onze deuren openzetten voor bedrijven die meer willen weten over de positieve gevolgen van centrale ‘Radio op de Werkvloer’. Deze dag wilden we doorlopend demonstraties en presentaties geven over het toepassen van muziek op de werkvloer en het functioneel inzetten van signalering en omroep. We wilden dieper ingegaan op het streamen van muziek, geluidsbeheersing per ruimte en centrale bedieningsmogelijkheden. Dat alles gaat niet door.

Maar we informeren u graag over de mogelijkheden die er zijn in uw situatie. Dit doen we telefonisch, met of zonder videoverbinding. U kunt uiteraard gewoon direct contact met ons opnemen, u hoeft niet tot 2 april te wachten.


Super actie!

Voor elk bedrijf dat kiest voor een nieuwe centrale radio oplossing geven wij maar liefst € 250,- cadeau op de meest verkochte internetradio van dit moment; De Apart PMR4000RMKIII met Spotify afspeelmogelijkheid.

Deze actie is geldig op installaties die voor 9 april als opdracht worden bevestigd.


Nog meer actie: extra scherpe prijzen

We willen onze expertise graag aanbieden aan bedrijven die juist nu keihard aan het werk zijn om heel Nederland van brood, groente en fruit en toiletpapier te voorzien. Wij gunnen al die medewerkers die zo enorm hun best doen het plezier van ‘Radio op de Werkvloer’! We maken daarom extra scherpe offertes en maken een gratis geluidsplan voor klanten die een aanvraag doen voor 9 april.


 

In samenwerking met Apart Audio Nederland

Deze actie wordt gecoördineerd vanuit Business Audio Systems. Business Audio Systems is marktleider in Nederland op het gebied van centrale geluidsinstallaties in het bedrijfsleven. Inferno Audio Visueel is trots installatiepartner en werkt al jarenlang nauw samen met Business Audio Systems.

 

Kortom, Landelijke Dag Radio op de Werkvloer
Donderdag 2 april 2020
09.00 – 17.00 uur
Inferno Audio Visueel

Zeilmakersstraat 5

8601 WT SNEEK

0515-434027

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kijk voor meer informatie op de informatie ‘Radio op de Werkvloer’ op de website van Business Audio Systems.