Onderwijs
ROC Friese Poort

Onderwijs

Audiovisuele oplossingen voor het onderwijs

Het digitale schoolbord heeft het klassieke schoolbord in de meeste scholen vervangen. Het biedt legio mogelijkheden voor interactief onderwijs. Leerkrachten en personeel voelen zich soms nog wel eens ongemakkelijk met al die ‘techniek’. We bieden daarom slimme oplossingen die het bedieningsgemak vergroten en de ‘techniek’ toegankelijk maken.

Inferno AV biedt de volgende audiovisuele oplossingen voor onderwijsinstellingen

Professionele digitale schoolborden

Het digitaal schoolbord is het moderne alternatief voor het klassieke schoolbord. Een digitaal schoolbord is in principe een bord dat samen met een (interactieve) projector werkt. Wij beschikken over een ruim aanbod van digitale schoolborden.

Portable geluidsinstallaties

Een spelletjes – of sportdag of een optreden op het schoolplein zijn hoogtepunten in het schooljaar. Met een portable geluidsinstallatie met ingebouwde accu en een krachtige versterker maakt u van elk schoolpleinevenement een groot feest.

 

Service en onderhoud voor scholen

Voor de levensduur van digitale apparatuur en audiovisuele middelen is goed onderhoud van groot belang. Digitale schoolborden en digitale apparatuur maken op scholen veel draaiuren en verdienen extra aandacht als het gaat om onderhoud. Inferno AV biedt de mogelijkheid om onderhoud slim in te plannen, bijvoorbeeld tijdens de weekenden of de schoolvakanties.

 

Heeft u interesse in één van bovenstaande oplossingen of wilt u andere wensen met ons bespreken?
Neem dan contact met ons op, wij denken graag met u mee!

Contact

Heeft u interesse?

Bel ons op telefoonnummer 0515-434027 of vul het contactformulier in.